Nieuws   

Zoek in nieuws:

Jeugdboekenmaand!

02/29/2024 13:26:12

Tijdens de maand maart loopt de jaarlijkse Jeugdboekenmaand. De bib zorgt voor een wedstrijd. Je vindt alles wat je nodig hebt in de jeugdafdeling. Zeker meedoen!

Wedstrijd

Onze jaarlijkse Jeugdboekenmaandwedstrijd is weer terug!

In de jeugdafdeling vind je weer alles wat je nodig hebt om mee te doen met onze jaarlijkse Jeugdboekenmaandwedstrijd: de wedstrijdformulieren en de boeken waarin je de antwoorden op de vragen kan vinden. Er liggen ook kleurpotloden en kleurprenten voor de kleutertjes.

Als je klaar bent (en je bent zeker dat je je naam hebt ingevuld) stop je je ingevuld formulier in onze enige echte jeugdboekenmaandwedstrijdformuliereninleverbus en wie weet: misschien win jij wel een prijs

Opgelet! Ieder kind kan maar één keer meedoen met de wedstrijd.

Over de Jeugdboekenmaand
Jeugdboekenmaand is een campagne voor kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar. Tijdens deze maand wil Iedereen Leest aandacht vragen voor het plezier van lezen, voorlezen en naar illustraties kijken, aan de hand van een kwaliteitsvol aanbod. Elk jaar staat er een ander thema centraal.

Jeugdboekenmaand 2024 heeft als thema "Sport & spel". Het worden weken van plezier maken en doorzetten, van verbeelden en sterk worden! Want spelen en bewegen zijn goed voor je. En wat is lezen anders dan gymnastiek voor je hoofd en je hart?

De Jeugdboekenmaand is een initiatief van IedereenLeest.

jeugdboekenmaand.be