Nieuws   

Zoek in nieuws:

De bib in corona-tijd

03/25/2021 15:07:33

De bib is open volgens de gebruikelijke openingsuren. Tijdens de openingsuren wordt de bib goed verlucht en worden tegelijkertijd maximum 15 personen toegelaten. Hou goed afstand, draag een mondmasker en ontsmet je handen!

De bib is open volgens de gebruikelijke openingsuren.

Verplicht


Mondmasker

Handen ontsmetten
Voor je de bibliotheek betreedt moet je de handen ontsmetten. Bij het verlaten van de bib wordt dit ook aangeraden.

Afstand houden
Uiteraard geldt de gebruikelijke afstandsregel van 1,5m.

Bezoekersteller
Registreer zowel het betreden als het verlaten van de bib op onze bezoekersteller.

Maximum duur bezoek: 30 minuten
Naar de bib komen kan beschouwd worden als winkelen, dus er geldt een maximumduur van een halfuur. Het helpt als je thuis je bezoek voorbereidt. Ter plaatse lezen is niet toegelaten.

Kom alleen
Of 1 volwassene met minderjarige kinderen. Als je een persoon bent die hulp nodig heeft kan je je laten begeleiden door een extra persoon.


Inleverbus

De inleverbus voor het gebouw mag gewoon gebruikt worden!


Betalen

Om het contact aan de balie te verminderen vragen we je te overwegen om betalingen te bundelen (dus niet voor hele kleine bedragen naar te balie te komen) en om de andere betaalmogelijkheden dan cash te overwegen.

Payconiq (voor betalingen vanaf €1)
Overschrijving
• Cash


Bezoekersteller


De gegevens van de bezoekersteller worden tijdens de openingsuren ook getoond op de website. Die bezoekersbarometer kan eventueel helpen bij het plannen van je bezoek.


Risicogroep?


Behoort u tot een risicogroep en vindt u een bezoek aan de bibliotheek te onveilig, dan kan u contact opnemen met de bibliotheek via bibliotheek@boutersem.be of op 016 73 50 10. We zoeken dan een oplossing op maat.